Suomen italianopettajien yhdistys

Keitä olemme?

Suomen italianopettajien yhdistys on vuodesta 1980 alkaen kehittänyt italian kielen ja kulttuurin opetusta ja oppimista Suomessa. Vuosittain se edistää opettajien jatkuvaa oppimista järjestämällä täydennyskoulutustapahtumia, joissa kouluttajina toimii kielen opettamisen ja pedagogiikan eri sektoreihin perehtyneitä asiantuntijoita.Koulutustilaisuuksien järjestämisen yhteistyötahoja ovat Italian kulttuuri-instituutti, Italian suurlähetystö sekä Italian ulkoministeriö.

Lisäksi yhdistys pyrkii valvomaan jäsentensä oikeuksia yhteistyössä kansallisen Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n sekä Suomen kieltenopettajien liiton SUKOL ry:n kanssa.

Jäseneksi liittyminen on helppoa!

Varsinaiseksi jäseneksi voivat vapaasti liittyä kaikki italianopettajat, sekä työelämässä olevat että eläkkeelle siirtyneet, ja tervetulleita ovat niin ikään kaikki italian kielen opettamisesta kiinnostuneet opiskelijat.

Pienen vuosimaksun avulla voit auttaa yhdistystä järjestämään monipuolisia koulutustapahtumia. Pääset samalla osalliseksi sisältöihin sekä tapahtumiin, jotka on suunnattu ainoastaan jäsenille. Vaikka et opettaisikaan italiaa, voit silti tukea toimintaamme liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi.

Ajankohtaista

Tästä osiosta löydät kaikki tuoreimmat uutiset, jotka liittyvät toimintaamme sekä italian kielen ja kulttuurin tutkimukseen.

Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla uutisoinnista!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!