Felice Anno Nuovo 2017!

Cari soci, Felice Anno Nuovo 2017!

Vuonna 2016 lahjoitimme joulutervehdyksiin varatut rahat hyväntekeväisyyteen.

Uutuudet

Tässä vuoden ensimmäisessä numerossa meillä on ilo julkistaa lupaamamme uutuus, yhdistyksemme oma logo, jonka on suunnitellut Elisa Bestetti.

Toinen uutuutemme on Newsletter, joka tullaan julkaisemaan jäsenillemme kaksi kertaa vuodessa, aina vuosikokouksen jälkeen ja joulukuussa.

Vuosikokous

Yhdistyksemme sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 1.4.2017. Tarkempi paikka ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Vuosikokous on avoin kaikille jäsenillemme! Merkitsethän päivämäärän jo kalenteriisi.

Koulutus- ja kulttuurimatka Italiaan

Suomen italian opettajat järjestävät kesäkuussa viikolla 23 täydennyskoulutuskurssin Italiassa. Ohjelmassa on italian didaktiikkaa, kulttuuria ja retkiä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 12. Tarkempaa tietoa kurssista tulossa helmikuun aikana. Päivitämme lisätietoja matkasta Facebook-sivuillemme ja kotisivullemme.

Eläkeläisjäsenyys

Oletko eläkkeellä, mutta haluaisit jatkaa vielä Suomen italianopettajien yhdistyksen jäsenenä? Se onnistuu. Yhdistyksemme haluaa toivottaa myös jo eläkkeellä olevat italian opettajat mukaan toimintaamme! Jäsenmaksu 10€/vuosi. Ota yhteyttä kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen italianopettajat@gmail.com.

Con l’augurio che questo nuovo anno porti serenità e soddisfazioni!

Lascia un commento